top of page
Zoeken

Terugblik: 2023!


2023 is het jaar dat Horse Signs officieel van start is gegaan!


Na jaren is het dan eindelijk tijd om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Klinkt wellicht cliché, maar dromen zijn er niet alleen om te hebben, ze zijn er ook om te verwezenlijken! En dat hebben we gedaan. Zoals ieder bedrijf is er een periode van opstarten, zo ook bij ons. Ondanks dat, was er al snel veel animo voor onze diensten en hebben we inmiddels veel paarden en hun eigenaren mogen helpen. Waar we zeer dankbaar voor zijn!


We kennen verschillende hoogtepunten in 2023, waarvan ons bedrijf starten natuurlijk de grootste was, maar er ook nog andere noemenswaardige punten niet mogen ontbreken!Gebak ter ere van de start van Horse Signs!

Equifair

Ons eerste evenement van het jaar startte al snel nadat we officieel waren gestart. Helaas konden we net niet meer bij Equiday zijn, dus werd het Equifair. Een mooie test voor ons om te kijken hoe het publiek op ons zou reageren. En dat pakte goed uit. Naast dat we een mooie stand hadden voorbereidt en een plekje hadden geregeld, mochten we ook een demo geven en wat voor een! Met ons demo paard Ace, werd het een spannende demo, die alles uit de kast haalde. Ace kwam bij ons naar aanleiding van een oproep voor het zoeken naar een demo paard met gedragsproblemen, zoals: niet kunnen longeren, wandelen, bijten, steigeren etc. en hij voldeed hier allemaal aan. Er was nog even twijfel wie we mee zouden nemen, gezien de hoeveelheid aanmeldingen en geschikte kandidaten. Ondanks Ace zijn heftige gedrag, besloten we toch om hem mee te nemen. En dat was een goede keuze.Demonstratie gedragstraining met tinker Ace

Voor meer over onze ervaring en demonstratie tijdens Equifair:

Horse Event

Aanvankelijk hadden we besloten om alleen deel te nemen aan Equifair in het jaar 2023. Toen we werden gevraagd om met een collega samen naar Horse Event te gaan, hoefden we daar niet lang over na te denken. Natuurlijk wilden we bij dit fantastische evenement zijn en boekten we al snel onze stand! Het was een ontzettend leuke en leerzame ervaring, die voor ons voor herhaling vatbaar is.
We kunnen daar natuurlijk veel meer over vertellen:

Leadropes

Een plan wat al langer door ons hoofd speelde, kwam tot leven! Het zelf maken en verkopen van leadropes als aanvulling op de trainingen die we geven. Zodat jullie, onze klanten, zelf kunnen ervaren hoe een leadrope kan bijdragen aan de samenwerking. En de communicatie met je paard naar nieuwe hoogten kan tillen, mits op de juiste manier gebruikt.Benieuwd geworden naar onze leadropes?


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page