top of page
Zoeken

Horse Event Youth 2023

Een Avontuurlijke Start van Horse Event Youth

Vrijdagmiddag (8-9) was het eindelijk zover. Na weken van voorbereiding, het inpakken van alle benodigdheden en de opwinding die daarbij hoort, reden we eindelijk weg richting Horse Event Youth. Het beloofde een spannend weekend te worden, vol ontmoetingen met paardenliefhebbers en het delen van onze passie. Maar voordat het evenement kon beginnen, moesten we eerst de reis maken.


Het was een lange rit van ongeveer twee uur, maar we waren vol goede moed vetrokken. We hadden er zin in en niets kon onze opwinding temperen. Echter, zoals het soms gaat op de weg, werden we geconfronteerd met een onverwachte hindernis: een verkeersopstopping veroorzaakt door een ongeluk. Gelukkig hadden we vooraf de verkeersinformatie gecheckt en konden we een alternatieve route nemen om de file te vermijden.


Tegen 15:00 uur bereikten we eindelijk het terrein van Horse Event Youth. Het was een enorme locatie met verschillende ingangen. Even moesten we zoeken naar de juiste ingang om onze stand op te zetten. Uiteindelijk vonden we een plek om onze spullen uit te laden en onze stand klaar te maken voor het grote evenement.


Het opzetten van onze stand was een teaminspanning en vergde de nodige tijd en zorgvuldigheid. We wilden ervoor zorgen dat alles er perfect uitzag voor de bezoekers. Tegen 16:30 waren we eindelijk klaar en werden we overspoeld met een gevoel van trots en voldoening. Onze stand straalde en was klaar om de bezoekers te verwelkomen!


Op Adem Komen

Na een lange dag van reizen en werken was het tijd om even op adem te komen. We vertrokken naar ons hotel, waar we konden ontspannen en ons voorbereiden op de drukte van de komende dagen. We wisten dat we vroeg moesten opstaan om de laatste details te regelen en klaar te staan voor de bezoekers die de volgende ochtend zouden arriveren.


Om 05:45 uur werden we gewekt door de wekker. Het was vroeg, maar de opwinding en anticipatie op wat komen ging, gaven ons de energie die we nodig hadden. We stonden fris en fruitig op, klaar voor een dag vol avontuur op Horse Event Youth. Om 07:30 stonden we paraat bij onze stand, klaar om de bezoekers te begroeten en onze passie voor paarden gedrag met hen te delen.


De Hittegolf op Horse Event Youth: Een Uitdaging Met Een Koele Afloop

Dit jaar was het weer op Horse Event Youth een extra uitdaging voor deelnemers en bezoekers. Met temperaturen op zaterdag die tegen de 30 graden aan liepen en op zondag zelfs de 30 graden overschreden, beloofde het een hete en zonnige editie te worden. De brandende zon en de verzengende hitte vroegen om creatieve oplossingen om het hoofd koel te houden.


De organisatie van Horse Event had op veel strategische plekken grote ventilatoren geplaatst om de bezoekers en deelnemers verlichting te bieden. Deze ventilatoren zorgden gelukkig voor wat hoognodige luchtverplaatsing en gaven iedereen de kans om even op adem te komen en te ontsnappen aan de hitte.


Maar ook wij waren goed voorbereid op de extreme temperaturen. We hadden onze eigen ventilator meegebracht, die echt niet mocht ontbreken. Bezoekers konden even bij onze stand komen om te genieten van de verfrissende bries. Het was een kleine oase in de hitte, en we waren blij dat we de ventilator hadden meegenomen.


Raad het Aantal Paardensnoepjes: Een Geslaagde Winactie op Horse Event Youth

Tijdens het opwindende Horse Event Youth op 9 en 10 september hadden we iets speciaals voor onze bezoekers in petto - een leuke en spannende winactie! De uitdaging was simpel maar intrigerend: "Raad jij het aantal paardensnoepjes?" Bezoekers van alle leeftijden werden uitgenodigd om deel te nemen aan deze raadwedstrijd, en de prijzen die op het spel stonden, waren fantastisch.


Prijs 1: Gratis training naar keuze

Een kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, met een training op maat naar keuze. Dit prijspunt sprak zowel beginnende als ervaren paardenliefhebbers aan.


Prijs 2: Leuk paardenpakket

Een prachtig samengesteld paardenpakket, perfect voor paardenliefhebbers. Het bevatte paardenshampoo, snoepjes, borstels en nog veel meer.


Prijs 3: Handdoek met borduursel

Een prachtige handdoek met een speciaal paardenborduursel.


Vanwege het enorme succes op zaterdag besloten we om de winactie te verlengen naar zondag. We wilden nog meer mensen de kans geven om deel te nemen en prijzen te winnen. En op zondag was het niet anders - opnieuw stroomden deelnemers toe om hun gok te wagen.


Aan het einde van zondag mochten we diverse personen blij maken met hun gewonnen prijzen. De winnaars van de training, het paardenpakket en de prachtige handdoek met borduursel gingen naar huis met stralende glimlachen en een onvergetelijke ervaring.


Versterkte Banden en Toekomstige Samenwerking

Het is duidelijk dat de paardensport de potentie heeft om generaties te verenigen en te inspireren. Als we de passie voor paarden blijven koesteren en open blijven staan voor gesprekken, kunnen we samen een positieve impact hebben op de toekomst van deze geliefde sport in alle disciplines!


Horse Event Youth is niet alleen een evenement voor paardenliefhebbers, maar ook een platform waar generaties samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Laten we hopen dat dit jaarlijkse evenement blijft dienen als een bron van inspiratie en verbinding voor paardenliefhebbers van alle leeftijden.


Nu kijken we alweer uit naar de volgende editie, waar we hopelijk een beetje milder weer te kunnen verwachten. Maar wat er ook gebeurt, één ding is zeker: niets kan de passie voor paarden en de opwinding van dit geweldige evenement stoppen. We zijn er klaar voor, wat voor weer het ook mag zijn!


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page